Etiketter

torsdag 15 september 2011

Sammankoppling av Sovay

Jag ska berätta om en scen som hände i boken Sovay. Hon fick reda på mycket information om sin pappa, som att han var en rebell och att han skulle bli arresterad. Det gör ju så att man blir besviken på sin pappa.

Denna scen påminner mig om en händelse jag såg i en film, men jag kommer inte ihåg vad den hette. Detta var att pappan fick reda på att sin son är homosexuell. Det gör honom förskämd eftersom hans rykte står på spel. Och enligt honom så var det väldigt dåligt att vara homosexuell.

Likheterna är att båda får reda på någonting som dom inte gillar om något i deras familj. Det gäller både pappa och barn.

Olikheterna är att Sovay får reda på någonting om sin pappa och att pappan får reda på någonting om sin son. Sovay blir inte riktigt ledsen för att pappan är det och försöker hjälpa honom istället medans den andra pappan inte försöker hjälpa honom och vill bara att han går.

1 kommentar:

  1. Mycket bra sammankoppling med tydliga tankegångar och perfekt struktur. Förstår inte riktigt hur du menar med "förskämd".

    SvaraRadera